Projekty a kotlíkové dotace Žďár nad Sázavou

MOŽNOST ELEKTRONICKÉHO PODÁNÍ ŽÁDOSTI O KOTLÍKOVÉ DOTACE

27.01.2017 22:51

Nabízím svým klientům možnost elektronického podání žádostí o kotlíkové dotace viz + Ceník

Vzhledem k tomu, že je zpracováno více žádostí (cena zpracování žádosti je 2500 Kč), než na kolik se dostane podpora, tak je elektronické podání jednodušší než fyzické podání. Klienti se tak vyhnou nočnímu čekání ve frontě v Jihlavě. Nemusíte si tak brát dovolenou v zaměstnání, nemusíte čekat v mrazivé noci či se s někým střídat ve frontě a nemusíte jezdit podávat žádost do Jihlavy.

Fyzické i elektronické podání žádostí na Krajském úřadě v Jihlavě bude možné od pondělí 13.2.2017 od 8.00 hod. 

Jak probíhá elektronické podání (cena služby 1 500 Kč):

Přijedu k Vám domů, vypíšeme plnou moc pro podání Vaší žádosti elektronicky, celou Vaši žádost si odvezu a na Czechpointu provedu převod z psaného originálu do konvertované elektronické verze (podmínka Kraje Vysočina pro elektronické podání) a Vaši žádost za Vás pošlu přes datovou schránkou dne 13.2.2017. Předpokládám odeslání 

Pozor - vypsání žádosti + stanovisko energetického specialisty je za poplatek viz ceník!

Vše tak vyřídíte z pohodlí Vašeho domova a nebudete muset fyzicky kamkoliv chodit.

Mojí snahou je, aby všechny žádosti byly podány v první půlhodině možného podání žádostí. 

V případě, že se Vaše žádost při elektronickém podání nedostane z jakéhokoliv důvodu do pořadníku, tak Vám poskytnu slevu na další žádost v další vlně kotlíkových dotací v příštím roce.

Častý dotaz:

Mnozí se mne ptají, zda je jisté, že elektronické podání žádosti o kotlíkové dotace jim zajistí dotaci? Musím říci, že nikdy nelze garantovat obdržení dotace či garantovat, že elektronické podání garantuje obdržení dotace.

Obecně platí, že papírové a elektronické podání se řadí do pořadník dle data obdržení Krajským úřadem. Tj. Pokud podáte žádost fyzicky v 8.20 hod na podatelnu a já zašlu žádost elektronicky v 8.19 hod, tak se elektronická žádost zařadí před papírovou žádost podanou později. Fyzicky podané žádosti namají přednost před elektronicky zaslanými, rozhoduje vždy čas podání. 

 

 

 

Kontakt

S-projekt

Ing.martinsklenar@seznam.cz

Ing. Martin Sklenář
Bohdalov 346
592 13 Bohdalov

+420 725 103 942
okres Žďár nad Sázavou
Kraj Vysočina

Vyhledávání

S-projekt © 2020 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode